VrijMiBo

Komende 12 mei organiseren wij, vereniging De Twaalfde Man, een gezellige vrijdagmiddag borrel bij Hart van Herveld! Kom langs en geniet van een ontspannen avond vol lekkere drankjes, hapjes en gezelligheid. De borrel begint om 17:00 uur en duurt tot in de late uurtjes.

Wil je graag profiteren van extra voordelige prijzen voor je drankjes en/of hapjes? Haal dan van tevoren muntenstrips op onze website. Wat houdt dit in? 1 muntenstrip (10 munten) voor €25,- (Normale muntprijs, €2,75). De muntenstrips zijn te bestellen door onder dit bericht, je naam, e-mail, adres en het gewenste aantal in te vullen en vervolgens op ‘bestellen’ te klikken. Vervolgens kun je de muntenstrip afrekenen en ontvang je bij aankomst op de Vrijmibo de muntenstrip van één van de Twaalfde man leden.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we meerdere leuken acties voor jullie, namelijk:

20:00 tm 21:00 5 bier halen 4 betalen
21:00 tm 22:00 De volgende shotjes 1 munt: opkikkertje, spekkie en krijtje
22:00 tm 23:00 Mix drankjes 2 munten
23:00 tm 00:00 Happy Hour, bier/wijn/fris halve prijs

Om de sfeer compleet te maken, zal DJ Milan zorgen voor de beste muziek van de avond. Dans samen met je vrienden en/of collega’s en geniet van de beats terwijl je van je drankje nipt.

Kortom, zet 12 mei in je agenda en kom gezellig langs bij Hart van Herveld voor de leukste vrijdagmiddag borrel van het jaar! Tot dan.

Copyright 2023. All Rights Reserved. Twaalfde Man.