Trick or Trivia

Wij presenteren weer een gloednieuw evenement! Namelijk een interactief bordspel dat je speelt lekker thuis met en tegen familie en/of vrienden. Stel je voor jullie spelen lekker het spel alle spelregels die we jullie hebben meegegeven. Het spel is een combinatie van Triviant, Monopoly en Wedden dat ik het kan. Uit het niets komt er ineens een berichtje binnen op de telefoon van de inschrijver. Hier is een video te zien, de video beïnvloed jullie spel en heeft impact op de voorruitgang. Niets is wat het lijkt tijdens het spel.

Wanneer je op een bepaald vak op spelbord komt wordt het ‘Spookhuis’ geactiveerd, middels hints is het van belang dat jullie achter de eerste locatie van het spookhuis komen. Hier stuur je twee mensen op af om extra geld te verdienen in je bordspel, maar pas op. Het spookhuis geeft niks cadeau, er is ook veel te verliezen en vereist een stukje goede moed.

Als de avond tegen zijn einde komt heb je drie spookhuizen bezocht, ben je verrast op allerlei manieren om het spel te beïnvloeden, uiteindelijk is er maar 1 winnaar op de avond, deze winnaar heeft zijn kaarten het best uitgespeeld op de avond en wint het spel bij jou thuis. Wij hopen dat jullie er een leuke avond van hebben gemaakt en zullen wij de winnaars per spookhuis bekend maken, ook zal er een algehele winnaar zijn van de avond, kortom alleen maar winnaars!

Schrijf je snel in. Het inschrijfgeld is € 40,00 waarvoor je het bordspel en alle benodigdheden krijgt. Ook krijg je hiermee de toegang tot de 3 spookhuizen die in Herveld / Andelst liggen. Wij adviseren dus als speel locatie wel in Herveld of Andelst te blijven. Het spel is voor maximaal 8 spelers waarbij wij het advies geven om niet met minder dan 6 te spelen. In totaal zijn er maximaal 21 plekken, wanneer we aan deze inschrijving zitten is het vol, helaas met corona kunnen wij niet grotere hoeveelheden toestaan en de veiligheid waarborgen op onze spookhuizen. Het bordspel is vaker te spelen, ook zonder live interactie!

Nu is alleen nog de vraag, durven jullie het aan?

Halloween avond op zaterdag 31 oktober, Trick or Trivia!

In verband met corona: Het huidige advies van de overheid staat op 6 personen per huishouden. Dit is een advies van de overheid en wij dragen dit advies graag aan jullie over. Het spel is geschikt voor 6 tot 8 spelers en wij laten het aan een iedere zijn goede verstand of dit verantwoordelijk is of niet. Op de spookhuis locaties vragen wij jullie de richtlijnen van de organisatie zo goed mogelijk op te volgen.

Copyright 2022. All Rights Reserved. Twaalfde Man.