Pubquiz XL

Na 2 online uitvoeringen is het weer zo ver! De Twaalfde Man Pubquiz staat weer op het programma. We zijn erg blij dat we het greenscreen kunnen inwisselen voor een podium en weer een pubquiz op locatie mogen organiseren. Vrijdag 26 november is er in de Hoendrik plek voor 32 teams van minimaal 4 en maximaal 6 knappe koppen. Deelnamekosten bedragen €25,- per team.

De zaal opent om 18:30 uur, als iedereen zijn of haar plek heeft gevonden starten we om 19:00. Om 23:15 zullen we bekend maken welk team het snuggerst was en wie er nog wat harder moeten studeren. Voor de teams op plek 1, 2 en 3 hebben we een prijs klaar staan en voor het team dat het minst goed uit de verf is gekomen hebben we een poedelprijs geregeld.

Zorg dat je er snel bij bent zodat jouw team mee kan strijden voor eeuwige roem en een prachtige prijs. We zien jullie graag vrijdag 26 november om 18:30!

Belangrijk: Deelname is alleen mogelijk vanaf 18 jaar en iedereen moet een geldige QR code (bewijs van vaccinatie of testen) kunnen laten zien om mee te doen.

Copyright 2022. All Rights Reserved. Twaalfde Man.