Quarantaine Quiz

Toen we in April 2020 onze eerste editie van de Quarantaine Quiz organiseerde hadden we niet gedacht dat er ooit ruimte zou komen voor een tweede editie. We hoopte nog dat het snel over zou waaien en we spoedig weer konden kijken naar nieuwe evenementen. Nu ruim een half jaar later houdt COVID-19 ons nog steeds aan huis. Reden genoeg om jullie te voorzien van een nieuwe, verbeterde versie van de Quarantaine Quiz. Een leuke, gezellig, interactieve avond met een goed doel als grote winnaar!

De tweede editie zal plaats vinden op zaterdag 19 december om 19:00. De livestream zal starten om 18:00. Op deze avond vlak voor kerst hopen wij juist het kerst gevoel bij jullie thuis te krijgen.

Wat kun je verwachten? Het zal een avond zijn gepresenteerd door één van onze leden. Hier zullen we met een gezellige sfeer, een hapje en een drankje over het internet proberen de juiste sfeer binnen te brengen. Op het scherm zullen we de quiz presenteren die zal bestaan uit verschillende – niet te googlen – categorieën. Buiten de quiz is er deelname mogelijk aan de bekende knikkerbaan, anders spellen maar ook aan een speciale loterij. Aan het eind van de rit zullen we de winnaar belonen met een leuke prijs en daarnaast zullen we direct bekend maken wat het opgehaalde geld voor de Hoge Hof in Herveld is.

Om mee te kunnen doen heb je je mobiel nodig. Hierop kun je de antwoorden invullen die op het scherm te zien zijn. Om het scherm te kunnen zien moet je een laptop, Ipad, andere telefoon, computer of verbinding met chromecast naar je TV hebben. Je heb dus 2 apparaten nodig om mee te doen, 1 om te kijken, 1 om te bedienen.

De kosten voor de Quiz zijn € 5,00 per deelname. Dit volledige bedrag inclusief alle eventuele donaties tijdens de stream zullen worden gedoneerd aan de Hoge Hof. Wij hopen buiten een mooi bedrag dat er vooral heel veel plezier aan de avond beleefd wordt. Let op. Ga je bij elkaar zitten om je kansen en gezelligheid te vergroten? Denk dan wel aan de RIVM richtlijnen.

LET OP: Deze editie van de quiz is alleen te volgen via Twitch en niet meer via Youtube. Dit om vertraging te voorkomen op de stream.

Copyright 2022. All Rights Reserved. Twaalfde Man.