23 december 2020 Gelezen: 1305 keer

Wat een fantastische avond weer met een geweldig bedrag!

Opnieuw kunnen we terug kijken op een fantastische avond. Een avond vol entertainment die veel meer bracht dan alleen maar een quiz. De loterij bracht niet alleen bijzonder veel winnaars, er werd ook gigantisch veel ingeschreven. Zoveel dat zelfs onze server er even kort uit ging vanwege de vele inschrijvingen. Zoals de vorige editie ook onze verwachtingen oversteeg, was ook ditmaal de knikker race weer een grote trekpleister. Massaal deden jullie mee aan de race om een van de vele Twaalfde Man goodiebags te winnen. Er waren zo ontzettend veel winnaars dat we ze deze keer niet allemaal individueel gaan benoemen. Inmiddels hebben de meeste ook al hun prijs in ontvangst mogen nemen, maar uiteraard waren er veel winnaars.

Voor de oplettende lezer zal direct herkennen dat deze deelnemers bekend zijn. Inderdaad deze quizmasters wonnen al deel 1 van de quiz in April maar wisten er nu vandoor te gaan met de hoofdprijs door de algehele quiz te winnen. Michel, bekend als oud trainer van SVHA maar woonachtig in Driel won samen met zijn familie onder de naam FIJNFEESTDAGEN3L de quiz. Voor ons blijft Michel gewoon de trainer, de trainer uit 3L. De hoofdprijs is onbeperkt eten bij het Wapen van Valburg voor 2 personen.

Maar over winnaars gesproken, dan is er maar een echte winnaar van de avond. Met 142 inschrijvingen deden jullie fantastisch mee aan de Quarantaine Quiz 2.0. Ditmaal deden we dit voor ouderencentrum de Hoge Hof in Herveld. Jullie leverde al een bijdrage met de inschrijving maar ook via deelname aan de loterij en via verschillende flinke donaties kwamen we tot een fantastisch bedrag van:

 

€ 1.592,49 euro

 

Met dit fantastische bedrag gaan wij samen met de Hoge Hof een mooie bestemming bepalen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van deze bestemming. Het bedrag voor de Hoge Hof viel € 37,01 euro lager uit dan voor het Rode Kruis. Echter deden we de eerste editie met ruim 171 deelnemers. Bijna 30 meer dan deze editie. Dat geeft aan dat jullie meer hebben bijgedragen in kleinere aantallen. Dat maakt ons enorm trots.

Wij willen dan ook iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd, wij zijn ontzettend trots op dit mooie resultaat en ik weet zeker dat het ouderencentrum de Hoge Hof ook enorm blij gaat zijn met deze gulle gift. Herveld, Andelst en alles daar kort omheen of zelfs ver daar buiten. Bedankt, voor jullie support!

Omdat we voorzichtig zijn met het plaatsen van foto’s hebben we een kleine greep gedaan uit de ingezonden foto’s. Laat ik voorop stellen dat er mooie, drukke, liever maar ook hele bizarre foto’s bij zaten. Dit waren zomaar wat foto’s.

Gezellig drankje bij de kerstboom en de Quarantaine Quiz op het scherm, hopen we 😉 

Bijzondere weergave wel op deze manier

Nog niet alle prijzen waren hier binnen, maar een blik op de loterij prijzen

Over bizarre bijdrage gesproken, we hebben de foto maar even geknipt ^.^ 

Spiegeltje, spiegeltje in de hand, wie wordt de winnaar van dit land?

Stond er dit jaar ook een echte kerstboom en vanwaar het stukje gebak?

Zoveel stralende gezichten bij deze stoere waakhond

Achter de schermen zag het er zo uit, komt meer bij kijken dan je denkt!

Een mooie opstelling, twee keer onze Yosry

We gaan er maar even vanuit dat dit 1 huishouden is en anders zijn ze toch onherkenbaar 🙂

Waar is Yosry? Dat werd moeilijk de quiz spelen

En ook als je alleen mee moest doen, kon je er het beste van maken

Yeah, zelfs een bijzet tafeltje!

Heeft die hond nou een Twaalfde Man bril op?

Niet alleen de baby zat hier aan de fles, proost!

Hoe ging het bij jullie dames?

Heel goed, heel goed, maar waarom WTF?

Deze kids mochten laat opblijven

3L weer met een zeer coole foto voor de winst, het detail in deze foto is geweldig.

Maar de winnaar….

De winnaar kwam uit huizen Aarnink, daar waar de meeste van de vrouwen van de Twaalfde Man zaten. Het detail dat kleine Rav met een playstation controller klaar zit om de quiz te doen, een kratje bier en een actieve chat op de achtergrond maakt het mooi, maar een speciaal Twaalfde Man shirtje en wij zijn verkocht!

 

Bedankt allemaal, tot de volgende keer, hopelijk niet meer online maar in het eggie!

Copyright 2024. All Rights Reserved. Twaalfde Man.