14 oktober 2020 Gelezen: 1295 keer

Trick or Trivia verplaatst naar januari!

Afgelopen weken zijn wij druk geweest met de organisatie van ons evenement Trick or Trivia. Zoals jullie ongetwijfeld hebben gehoord zijn er gisteravond nieuwe Corona-maatregelen aangekondigd, welke vanaf vandaag woensdag 14 oktober 2020 ingaan.

Helaas hebben wij als organisatie moeten besluiten dat wij het evenement niet kunnen aanbieden met de juiste beleving zoals wij die voor ogen hebben. Wij denken dat het spel het leukste is om te spelen met 6 tot 8 personen. Helaas is dat momenteel gewoon even niet mogelijk. Daarom hebben wij besloten om het evenement te verplaatsen naar januari* waar wij alleen het smaakje Halloween missen maar verder het zelfde recept aanbieden.

Er zijn nu twee opties om verder te gaan:

  1. Inschrijving annuleren
    Je kunt je inschrijving annuleren* door een e-mail te sturen naar info@detwaalfdemanherveldandelst.nl. Vermeld hierbij je rekeningnummer en je naam. Gebruik hiervoor ook de gegevens waarmee is ingeschreven. Wij zullen dan het inschrijfgeld retourneren. Je inschrijving gaat dan naar de volgende op de wachtlijst. Hiermee kunnen we bijna garanderen dat er in januari ook geen ruimte zal zijn. Je kunt de inschrijving kosteloos annuleren tot 14 december 2020.
    .
  2. Inschrijving laten staan
    Je inschrijving blijft staan voor de volgende datum in januari. Je krijgt hier nog steeds het bordspel voor en toegang tot de 3 spookhuizen.

Tot op heden hebben wij nog geen exacte datum gepland in januari. We vragen jullie ons even de tijd te geven dit goed te inventariseren. De insteek is wederom een vrijdag of zaterdag avond. Uiteraard zal ook dan het nieuwe normaal het toe moeten laten. Wij verwachten begin november een definitieve datum te communiceren voor Trick or Trivia!

Copyright 2024. All Rights Reserved. Twaalfde Man.