25 januari 2021 Gelezen: 1014 keer

Trick or Trivia opnieuw naar een later moment…

Het was al wel te verwachten maar we zijn genoodzaakt om opnieuw Trick or Trivia te verplaatsen. Het werd met alle maatregelen al een hele uitdaging om het evenement door te laten gaan maar met de avondklok ook simpelweg onmogelijk. We zullen bekijken hoe de maatregelen zich ontwikkelen de komende maanden en bepalen of we voor de lente nog een editie kunnen doen van Trick or Trivia. Het evenement is ingericht om te doen met maatregelen, alleen niet zulke zware.

Er zijn nu twee opties om verder te gaan:

  1. Inschrijving annuleren
    Je kunt je inschrijving annuleren* door een e-mail te sturen naar info@detwaalfdemanherveldandelst.nl. Vermeld hierbij je rekeningnummer en je naam. Gebruik hiervoor ook de gegevens waarmee is ingeschreven. Wij zullen dan het inschrijfgeld retourneren. Je inschrijving gaat dan naar de volgende op de wachtlijst. Hiermee kunnen we bijna garanderen dat er in januari ook geen ruimte zal zijn. Je kunt de inschrijving kosteloos annuleren tot 14 december 2020.
    .
  2. Inschrijving laten staan
    Je inschrijving blijft staan voor de volgende datum. Je krijgt hier nog steeds het bordspel voor en toegang tot de 3 spookhuizen.

Copyright 2024. All Rights Reserved. Twaalfde Man.