01 september 2021 Gelezen: 989 keer

Trick or Trivia op 30 oktober 2021!

Exact 1 jaar geleden opende we de inschrijvingen voor ons nieuwe evenement Trick or Trivia. Een interactief bordspel dat geschikt had moeten zijn voor de toen huidige corona regels. Waren het niet dat halverwege oktober we helaas in een tweede lock down gingen met daarop volgend de avond klok. Het zorgde er voor dat zelfs ons corona proof bedachte evenement niet meer door kon gaan. We probeerde de editie nog te verzetten naar januari maar ook daar kon helaas door de aanhoudende maatregelen een streep doorheen.

Toch zijn we jullie niet vergeten. Binnen 2,5 uur zaten we aan de maximale 20 inschrijvingen voor het evenement. Ons eigen interactieve bordspel. We zijn super trots op de uitkomst en kunnen dan ook niet wachten om dit met jullie te delen. Hierbij plannen wij de definitieve datum op zaterdag 30 oktober 2021 de eerste editie van Trick or Trivia.

Er zijn nu twee opties om verder te gaan:

  1. Inschrijving annuleren
    Je kunt je inschrijving annuleren door een e-mail te sturen naar info@detwaalfdemanherveldandelst.nl. Vermeld hierbij je rekeningnummer en je naam. Gebruik hiervoor ook de gegevens waarmee is ingeschreven. Wij zullen dan het inschrijfgeld retourneren. Je inschrijving gaat dan naar de volgende op de wachtlijst. Je kunt de inschrijving kosteloos annuleren tot 4 oktober 2021.
    .
  2. Inschrijving laten staan
    Je inschrijving blijft staan voor 30 oktober 2021. Je krijgt hier nog steeds het bordspel voor en toegang tot de 3 spookhuizen.

We willen jullie vragen om met je gezelschap voor die avond te kijken of jullie kunnen. Als je niet kan dan geven wij graag het bordspel verder aan een huis dat wel beschikbaar is die avond. Het evenement is voor ons ook bepalend of dit voor herhaling vatbaar is en of we dit in de toekomst moeten uitbreiden. Wij zien daarom nog steeds graag alle 20 spellen mee doen.

Blijf gezond en tot snel!

Copyright 2024. All Rights Reserved. Twaalfde Man.