01 juli 2022 Gelezen: 916 keer

Herveld Proeft is terug, hét speciaal bier festival van de regio

We’re back!

Na een paar jaar afwezigheid vanwege corona zijn we eingelijk terug. Het enige echte speciaalbier festival van Herveld / Andelst en de regio. Op Zaterdag 17 september nodigen we jullie van harte uit bij de 2e editie van Herveld Proeft! Een editie vol verbeteringen en verrassingen. Laat je opnieuw verbluffen door onze creativiteit en beleef een fantastische dag. We trappen om 14:00 af op het kerkplein in Herveld. Kaartenzijn € 7,50 per stuk.

Een unieke toevoeging dit jaar is de Top 100 van Herveld / Andelst. Jullie bepalen wat de favoriete muziek van Herveld is door te stemmen. Stemmen kan snel en eenvoudig online door het formulier in te vullen. Er is maar 1 spelregel. Het nummer moet in de Top 2000 Allertijden van Radio 2 staan. We maken de Top 100 van Herveld / Andelst bekend tijdens het evenement door het te draaien, deze wordt gehost door het gezelligste DJ duo van de regio Jacky en Vincent!

Stemmen op de Top 100 van Herveld / Andelst kan hier!

Kaarten zijn online te scoren of via één van de Twaalfde Man leden. Bestel je online? Dan zorgen wij dat de kaarten bij je komen of we leggen ze voor je klaar op de dag van het evenement bij de ingang.

Bestel je kaarten direct hier!

Copyright 2024. All Rights Reserved. Twaalfde Man.