25 oktober 2021 Gelezen: 1021 keer

Belangrijke informatie voor zaterdag over Trick or Trivia!

Aanstaande zaterdag is het zover:

TRICK OR TRIVIA!

Het enige en echte interactieve bordspel van de regio. Speel nu ons bordspel gemaakt in en over Herveld/Andelst. Een combinatie van Monopoly, Triviant en ‘Wedden dat ik het kan’. Het spel speel je het beste met 6 tot 8 personen maar is eventueel vanaf 4 spelers te doen. Hou er rekening mee dat je fietsen klaar heb staan voor de avond want het bordspel speelt zich niet alleen thuis af. Aanstaande zaterdag zijn er 3 locaties in Herveld die voor 1 avond een spookhuis worden. De locaties vind je op het spelbord!

Hoe laat beginnen we? Hoe laat zijn we klaar?

Praktische informatie: We starten om 19:00. Dat wil zeggen dat je een video zal ontvangen rond 19:00 met de start van het spel. Na deze video kun je beginnen met het spelen. We verwachten dat het spel ergens tussen 22:30 en 23:00 tot zijn einde komt. Ook hier ontvang je een berichtje van via What’s App. Zorg dus dat je de telefoon die is aangemeld bij de hand heb.

Wie, wat of hoe winnen we het spel? 

In tegenstelling tot de meeste evenementen in het dorp spelen we niet in teams tegen elkaar. Wij zoeken deze avond naar zoveel mogelijk winnaars. Iedere locatie waar een bordspel gespeeld wordt kent zijn eigen winnaar. Je speelt dus niet tegen andere teams in het dorp, maar ouderwets zoals een bordspel hoort, met en tegen elkaar thuis.

Hoe kom ik bij de spookhuizen?

Wij zullen zorgen dat jullie tijdig allemaal naar een spookhuis locatie gaan. Mochten de eerste ronde niemand op het ‘Spookhuis’ vakje komen geen zorgen. De Twaalfde Man What’s App zal tijdig ingrijpen en zorgen dat jullie eind van de avond de kans hebben gehad om alle locaties te bezoeken. Zoals gezegd zorg voor twee fietsen of een auto (maar BOB). De Spookhuis locaties bevinden zich in Herveld – Andelst.

LET OP: Je kunt mogelijk schrikken in de spookhuizen

Hoe kom ik aan het spel?

Vrijdag 29 oktober is het vanaf 19:00 mogelijk om het spel op te halen in de Hoendrik. Mocht je het niet redden om het spel deze avond op te halen communiceer deze week even met het Twaalfde Man What’s App nummer. Je ontvangt het spelbord, geld, verschillende vragen en opdracht kaarten, pionnetjes en benodigdheden.

Is er een QR Code nodig?

Nee, in de spookhuizen of bij het ophalen van het spelbord wordt dit gezien als doorloop locatie.

Toch nog vragen?

Gebruik het Twaalfde Man What’s App nummer voor je vragen. Voor of tijdens de avond is iemand in directe beschikbaarheid om jullie vragen te beantwoorden. Zorg ervoor dat je het bij ons bekende nummer gebruikt.

Wij wensen jullie namens de Twaalfde Man heel veel plezier met Trick or Trivia. Wij hopen dat jullie de moed vinden om de Spookhuizen te bezoeken maar bovenal dat jullie met elkaar een hele gezellig avond hebben.

Copyright 2024. All Rights Reserved. Twaalfde Man.