17 april 2020 Gelezen: 1615 keer

BELANGRIJK OM TE WETEN OVER DE QUIZ!!

Inmiddels hebben we de inschrijvingen voor de quarantaine quiz gesloten. Wij mogen 173 deelnemende teams welkom heten in onze digitale pubquiz. Daar zijn wij enorm trots op, we vinden het prachtig dat jullie zo massaal mee doen aan deze avond, maar hoe nu verder en wat moet je weten?

  1. Zorg ervoor dat je het telefoonnummer 06 286 74 249 heb opgeslagen in je telefoon!
  2. Zorg ervoor dat je een route heb bepaald hoe je de stream gaat bekijken, dit kan via Youtube of Twitch
  3. Zorg ervoor dat je telefoon is opgeladen en voorzien van de Kahoot! app en klaar om te gebruiken
  4. Om 19:00 ontvang je van ons een e-mail met daarin de Kahoot! code die je om 20:00 kunt gebruiken om aan de quiz deel te nemen
  5. Om 19:30 ontvang je van ons een WhatsApp bericht met daarin de Kahoot code die je om 20:00 kunt gebruiken om aan de quiz deel te nemen (stap 1 is daarvoor cruciaal)
  6. Zorg ervoor dat je een Twitch account aanmaakt zodat je kunt chatten. Dit maakt het mogelijk om mee te doen aan extra spelletjes en te praten tegen de Twaalfde Man

OPROEP!

Dan tot slot willen wij een oproep doen om vanavond foto’s te sturen van hoe een ieder bij elkaar is gekomen. Voor ons de absolute beloning van deze avond om te zien hoe leuk jullie het hebben. Voor de leukste foto die wij ontvangen komen wij vanavond óp de stream langs bij jullie om direct de prijs te overhandigen. Dit zullen we dan ook live in de uitzending doen.

Zorg daarom dat vóór 21:00 uur de foto binnen is onder vermelding van je naam, adres en woonplaats! Denk bij de foto’s wel aan de 1,5 meter regel!

Je kunt je foto per WhatsApp sturen naar het eerder aangewezen telefoonnummer: 06 286 74 249

 

Copyright 2024. All Rights Reserved. Twaalfde Man.