17 december 2020 Gelezen: 1724 keer

BELANGRIJK! Alles wat je moet weten voor zaterdag!

Juist, wat leuk! Nog 2 dagen tot de Quarantaine Quiz, maar hoe kun je er nu voor zorgen dat je deze quiz zo goed mogelijk kunt volgen? Allereerst, zorg voor een stokbroodje, wat kruidenboter, kaas, misschien een worstje? Hé sla zelfs een luxe borrelplank in bij het Wapen van Valburg. Zorg voor een lekker speciaal biertje, een wijntje, pak eens uit in deze tijd, trakteer jezelf! Enfin, de sfeer thuis kunnen wij niet voor jullie maken, hoe krijg je ons wel zo goed mogelijk in jullie woonkamer?

Klik hier voor een directe link naar Twitch

Hoe ga ik de Quiz bekijken?

Uit ervaring leert ons dat de voorgaande editie veel problemen gaf voor de Youtube kijkers. Om deze reden stellen wij niet langer meer deze service beschikbaar. Het is alleen nog mogelijk om via Twitch te kijken.

Je heb 2 apparaten nodig om goed mee te doen. Je telefoon om de Quiz te spelen en een apparaat om de Quiz te bekijken. De stream start om 18:00 maar de uitzending begint pas echt om 19:00.

Dat geeft je een uur de tijd vooraf om alles rustig in te stellen en te testen. Voor de telefoon is ditmaal geen App nodig, dit gaat gewoon via de browser van je telefoon. Dit is heel eenvoudig en zullen we op stream uitleggen.

BELANGRIJK!: Ondervind je gedurende de Quiz een vertraging, ververs je browser eens met F5 of start de stream snel opnieuw op.

BELANGRIJK!: Verlies je de verbinding met de Quiz software? Geen paniek verbind opnieuw met dezelfde naam en je gaat gewoon verder.

Ons advies voor het beste speel plezier..

Wij adviseren de Quiz te bekijken via een laptop die verbonden is aan de televisie middels een HDMI kabel. Ook is het mogelijk om via een Chromecast de Quiz te bekijken. Gebruikers van een Chromecast kunnen gewoon de Twitch stream starten en vervolgens op het ‘cast’ icoontje drukken. Voor de laptop kijkers is het eveneens noodzakelijk naar Twitch te gaan. Hier kun je de speler op volledige scherm grote zetten en rustig op TV bekijken. Gebruik je telefoon om de Quiz te spelen.

BELANGRIJK!: Zorg voor een opgeladen telefoon om te kunnen spelen

Alternatief, maar let op! ..

Veel Smart TV’s en Playstation consoles hebben tegenwoordig de Twitch App beschikbaar. Ook via deze app zijn we te volgen. Echter lijken de laatste testen die wij hebben gedaan dat er meer vertraging is via de App dan direct via de Browser. Via de browser testen wij 2 tot 5 seconden vertraging en via de app kan dit wel oplopen tot 12 seconden. Ga je tegen ons advies toch via de app kijken dan adviseren wij je goed de telefoon in de gaten te houden om de vragen te beantwoorden.

Interactie met de presentator *OPTIONEEL*

Wil je interactie hebben op de stream? Je kunt via je telefoon, tablet of je computer/laptop de chat openen op Twitch. Hier is het mogelijk om direct tegen de presentator te chatten. Uiteraard zien alle andere chatters ook je bericht en kan het zijn dat onze presentator soms te druk is met presenteren en je berichtje mist. Niet getreurd we proberen alles te lezen en zijn er Twaalfde Man leden in de chat aanwezig voor je eventuele vragen.

Klik hier voor een directe link naar Twitch

Extra doneren aan het goede doel *OPTIONEEL*

Uiteraard is naast het goede doel ook het idee om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Hoge Hof. Dit initiatief is al groots gesteund door jullie, daar zijn wij ontzettend trots op maar we hopen natuurlijk een zo hoog mogelijk bedrag op te halen. Kun je daarom nog iets missen? Dan vragen wij je een donatie te doen, je wordt op stream bedankt door onze presentator.

Klik hier voor een directe link naar doneren

Copyright 2024. All Rights Reserved. Twaalfde Man.