Herveld Proeft

Kaarten zijn slechts € 7,50 per stuk!

Het is bijna zover ..

Het speciaalbier evenement in Herveld

De derde editie van Herveld Proeft! Op zaterdag 17 juni 2023 is het weer zover: een gezellige dag waarbij je kunt genieten van de lekkerste speciaalbieren en lokale bieren. Na het succes van de eerste twee edities, waarbij we maar liefst 500 bezoekers mochten verwelkomen, belooft ook deze editie weer een groot feest te worden.

Tijdens Herveld Proeft kun je op een ontspannen manier kennis maken met de meest bijzondere bieren uit de regio en ver daarbuiten. Er is voor ieder wat wils, van fruitige IPA’s tot romige stouts en van verfrissende pilsners tot krachtige tripels. Onze biersommeliers adviseren je graag over welke bieren het best bij jouw smaak passen.

Maar dat is nog niet alles: dit jaar wordt het vermaak verzorgd door het nieuwe top duo Vincent en Ali, ondersteund door de beste muziek van nu en vroeger. Dans samen met vrienden en geniet van de gezellige sfeer op het festivalterrein.

Daarnaast kun je ook dit jaar weer heerlijk eten bij Herveld Proeft. De catering wordt verzorgd door een van de betere restaurants uit de buurt, namelijk Brave Hendrik. Zij bereiden de meest uiteenlopende gerechten om jouw smaakpapillen te prikkelen en jouw avond compleet te maken.

Kortom, Herveld Proeft is dé plek om te genieten van heerlijk bier, goed gezelschap en geweldige muziek. Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon eens iets nieuws wilt proberen, je bent van harte welkom op ons festival. Mis het niet en bestel snel jouw tickets voor Herveld Proeft 2023!

Kaarten zijn online te scoren of via één van de Twaalfde Man leden. Bestel je online? Dan zorgen wij dat de kaarten bij je komen of we leggen ze voor je klaar op de dag van het evenement bij de ingang.

Let op! Dit jaar is er een maximum aantal toegang plaatsen op Herveld Proeft. In verband met beschikbare glazen en ingeplande beveiliging is het dus vol is vol. Zorg dat je een kaartje heb en wees verzekerd van een glas en toegang tot het terrein.

Met een kaart verzeker je je van toegang en een glas.

Copyright 2023. All Rights Reserved. Twaalfde Man.